ER WAS EENS……. TUTTA MUSICA LAAT VAN ZICH HOREN

geplaatst in: Geen categorie | 0

Meer muziek in de klas! Ook Tutta Musica draagt hieraan een steentje bij. Onder leiding van Petra Lamberts (dirigente van kinder- en jeugdkoor Tutta Musica) gaan komende weken 150 kinderen (de groepen 3 en 4) aan de slag met het ontdekken van hun stem. Hoe werkt je stem? Wat kun je er allemaal mee? Er wordt ook volop gezongen. Stoere ridders, enge heksen, toverfeeën, kleinduimpje, roodkapje en assepoester, ze doen allemaal mee aan deze muzikale sprookjesreis.

Op zaterdag 9 juni om 15.15 uur laten deze kinderen zien wat ze hebben geleerd. Tijdens een feestelijke en sprookjesachtige middag staan ze samen met Tutta Musica op het podium in het Kunderhoes. Natuurlijk nodigen we al onze muziekvrienden uit om de kinderen te komen aanmoedigen! Ook ouders, opa’s, oma’s etc van de schoolkinderen die voor het eerst gaan optreden zijn natuurlijk van harte welkom!

Entree voor bezoekers is 3 euro. Een kopje koffie thee, of fris is bij de prijs inbegrepen. 

Zing-je-mee-dagen!

Zingen is niet alleen gezond, het is ook super gezellig! Tijdens de zing-je-mee-dagen kun je gratis en zonder verplichtingen eens meedoen! Je bent van harte welkom op donderdag 24 mei, 31 mei en 7 juni in het Kunderhoes (Hogeweg 74, Voerendaal)

  • Kinderen van groep 3 tot en met groep 5  18.00 uur – 19.00 uur 
  • Kinderen van groep 6 tot en met brugklas  19.00 uur – 20.00 uur
  • Jongeren vanaf 14 jaar en studenten  20.00 – 21.15 uur 

Tutta Musica is er ook voor volwassenen. Ruim 30 dames zingen op maandagavond 20.30 uur in het Kunderhoes. Je bent van harte welkom om te komen meedoen! 

Check social media en www.tuttamusica.nl voor meer informatie! 

Laat een reactie achter