Groepen

De volwassenen van Tutta Musica oefenen iedere week op de maandagavond (m.u.v. feestdagen, kerstvakantie en zomervakantie). Volwassen in de leeftijd van 21 tot circa 35 jaar zingen bij Tutta ’21. Vanaf ongeveer 35 jaar kunnen volwassenen terecht bij Tutta Mamma.

Tijden

De repetitietijden op maandag zijn als volgt:

  • 19.00 uur – 20.15 uur Tutta ’21 (vanaf 18 jaar)
  • 20.30 uur – 21.45 uur Tutta Mamma (vanaf ca. 35 jaar)

Locatie

De repetities vinden plaats in het Kunderhoes (Hogeweg 74, 6367 BG Voerendaal). Ingang aan de zijkant links naast het gebouw, hier kun je ook aan de zijkant je fiets parkeren.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tutta Mamma is per kalenderjaar geregeld.

De start van het nieuwe kalenderjaar én de start van het nieuwe schooljaar zijn de beste momenten om lid te worden. Maar…. in overleg met bestuur en dirigente kan lid worden ook op andere momenten in het jaar.

Heb je interesse om bij Tutta Musica Voerendaal te komen zingen?! Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Aansluitend kun je in een proefperiode van een maand meezingen om te kijken of je het echt leuk vindt bij Tutta Musica en je van zingen je nieuwe hobby wilt maken. In de proefperiode bekijk je of de manier van werken en de gezongen muziek inderdaad bij je passen. Door de proefperiode weet je of je de juiste keuze maakt als je besluit om definitief lid te worden – of juist niet. Trouwens, de proefperiode werkt naar twee kanten. Jij kijkt of deze vereniging iets voor jou is, maar Tutta Musica kijkt ook of je als persoon binnen de groep past.

Wil je meer informatie of wil je een keer komen luisteren, meld je dan hier aan voor een proefles of neem contact met ons op via info@tuttamusica.nl.

Kosten

De kosten voor leden onder de 21 jaar zijn €100 per schooljaar (€25 per kwartaal).

De kosten voor leden vanaf 21 jaar zijn € 140 per schooljaar (€ 35 per kwartaal).

Volwassenen die later in het jaar instromen, betalen vanaf het kwartaal waarin zij lid worden.