Repetities

De dames van Tutta Mamma oefenen iedere week op de maandagavond (m.u.v. feestdagen, kerstvakantie en zomervakantie).

Tijden

De repetitietijden zijn van 20.30 uur tot 21.30 uur.

Locatie

De repetities vinden plaats in het Kunderhoes (Hogeweg 74, 6367 BG Voerendaal).

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tutta Mamma is per kalenderjaar geregeld.

De start van het nieuwe kalenderjaar én de start van het nieuwe schooljaar zijn de beste momenten om lid te worden. Maar…. in overleg met bestuur en dirigente kan lid worden ook op andere momenten in het jaar.

Heb je interesse om bij Tutta Mamma te komen zingen?! Dan mag je gedurende een proefperiode van een maand gratis met ons meedoen om te kijken of je het echt leuk vindt en je van zingen je nieuwe hobby wilt maken. In de proefperiode bekijk je of de manier van werken en de gezongen muziek inderdaad bij je passen. Door de proefperiode weet je of je de juiste keuze maakt als je besluit om definitief lid te worden – of juist niet. Trouwens, de proefperiode werkt naar twee kanten. Jij kijkt of dit koor iets voor jou is, maar het koor kijkt ondertussen ook of jij ook binnen het koor past. In de proefperiode wordt niet alleen gekeken naar je muzikaliteit, maar ook of je als persoon binnen de groep past. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden. Ervaring is niet nodig, enthousiasme is een must!

Kosten

De kosten zijn 30 euro per kwartaal. Volwassenen die later in het jaar instromen, betalen vanaf het kwartaal waarin zij lid worden.