Groepen

De kinderen en jongeren van Tutta Musica oefenen iedere week op de donderdagavond (m.u.v. de schoolvakanties). Per schooljaar worden de leden op basis van hun leeftijd en zangniveau in één van de groepen ingedeeld. Tijdens de groepslessen worden liedjes geoefend, maar wordt ook gewerkt aan stemvorming, zangtechniek en meerstemmig zingen. Kinderen en jongeren die dat willen kunnen af en toe een solo zingen. Regelmatig zijn er optredens.

 

Tijden

De repetitietijden op donderdag zijn als volgt:

  • 18.00 uur – 19.00 uur Kidz (kinderen vanaf groep 3)
  • 19.00 uur – 20.00 uur Teenz (kinderen van groep 7 en 8)
  • 20.00 uur – 21.00 uur Popkoor (voortgezet onderwijs)

 

Locatie

De groepslessen vinden plaats in het Kunderhoes. Hogeweg 74, 6367 BG Voerendaal. Ingang aan de zijkant links naast het gebouw, hier kun je ook aan de zijkant je fiets parkeren.

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tutta Musica Voerendaal is per schooljaar geregeld.

De start van het nieuwe schooljaar én de start van het nieuwe kalenderjaar zijn de beste momenten om lid te worden van. Maar…. in overleg met bestuur en dirigente kan lid worden ook op andere momenten in het jaar.

Iedereen die op de basisschool (minimaal in groep 3), het voortgezet onderwijs of het hoger onderwijs zit, kan lid worden van Tutta Musica Voerendaal. Het maakt niet uit waar je woont of naar welke school je gaat. Afhankelijk van je leeftijd en zangniveau word je ingedeeld in één van de groepen.

Heb je interesse om bij Tutta Musica Voerendaal te komen zingen?! Meld je dan – geheel vrijblijvend – aan voor een proefles om te kijken of je het echt leuk vindt bij Tutta Musica en je van zingen je nieuwe hobby wilt maken.

Wil je meer informatie of wil je een keer komen luisteren, meld je dan hier aan voor een gratis proefles of neem contact met ons op via info@tuttamusica.nl.

Kosten

De kosten voor leden onder de 21 jaar zijn €100 per schooljaar (€25 per kwartaal).

De kosten voor leden vanaf 21 jaar zijn € 140 per schooljaar (€ 35 per kwartaal).

Kinderen en jongeren die later in het jaar lid worden, betalen vanaf het kwartaal waarin zij lid worden.