Groepen

De kinderen en jongeren van Tutta Musica oefenen iedere week op de donderdagavond (m.u.v. de schoolvakanties). Per schooljaar worden de leden op basis van hun leeftijd en zangniveau in één van de groepen ingedeeld. Tijdens de repetitie worden liedjes geoefend, maar wordt ook gewerkt aan stemvorming, zangtechniek en meerstemmig zingen. Kinderen die dat willen kunnen af en toe een solo zingen. Regelmatig zijn er optredens.

 

Tijden

De repetitietijden zijn als volgt:

  • 18.00 uur – 19.00 uur Kidz (kinderen vanaf groep 3)
  • 19.00 uur – 20.00 uur Teenz (kinderen vanaf groep 7)
  • 20.00 uur – 21.15 uur Popkoor (bovenbouw voortgezet onderwijs / studenten)

 

Locatie

De repetities vinden plaats in het Kunderhoes. Hogeweg 74, 6367 BG Voerendaal. Ingang aan de zijkant links naast het gebouw, hier kun je ook aan de zijkant je fiets parkeren.

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tutta Musica  Voerendaal is per schooljaar geregeld.

De start van het nieuwe schooljaar én de start van het nieuwe kalenderjaar zijn de beste momenten om lid te worden van ons koor. Maar…. in overleg met bestuur en dirigente kan lid worden ook op andere momenten in het jaar.

Iedereen die op de basisschool (minimaal in groep 3), het voortgezet onderwijs of het hoger onderwijs zit, kan lid worden van Tutta Musica Voerendaal. Het maakt niet uit waar je woont of naar welke school je gaat. Afhankelijk van je leeftijd en zangniveau word je ingedeeld voor één van de kinderkoren of het popkoor.

Heb je interesse om bij Tutta Musica Voerendaal te komen zingen?! Dan mag je gedurende een proefperiode van een maand gratis met ons meedoen om te kijken of je het echt leuk vindt  bij Tutta Musica en je van zingen je nieuwe hobby wilt maken. In de proefperiode bekijk je of de manier van werken en de gezongen muziek inderdaad bij je passen. Door de proefperiode weet je of je de juiste keuze maakt als je besluit om definitief lid te worden – of juist niet. Trouwens, de proefperiode werkt naar twee kanten. Jij kijkt of dit koor iets voor jou is, maar het koor kijkt ondertussen ook of jij ook binnen het koor past. In de proefperiode wordt niet alleen gekeken naar je muzikaliteit, maar ook of je als persoon binnen de groep past. Daarna kun je (samen met je ouders) beslissen of je lid wilt worden.

Wil je meer informatie of wil je een keer komen luisteren, neem dan contact met ons op via info@tuttamusica.nl.

 

Kosten

De kosten voor kinderen en jongeren zijn €80 per schooljaar (€20 per kwartaal). Kinderen die later in het jaar lid worden, betalen vanaf het kwartaal waarin zij lid worden.