Wist je dat zingen niet alleen super leuk is, maar ook hartstikke gezond?! Kinderen die zingen zijn vaak minder verkouden. Zingen helpt om je concentratie verbeteren. Zingen is sporten; je traint onder andere je buikspieren en je ademhaling. Bovendien helpt zingen in het verbeteren van de sociale contacten. En… zingen maakt blij! En de lente is dé tijd om lekker te zingen.

Wil jij ontdekken hoe leuk het is om samen te zingen?

Kom dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes meezingen tijdens de lenteweken.

Onder leiding van Petra Lamberts (dirigente Tutta Musica) gaan de kinderen aan de slag met het ontdekken van hun stem. Hoe werkt je stem? Wat kun je er allemaal mee? Samen met hun leeftijdsgenootjes leren ze in drie weken leuke en swingende liedjes. De zomerweken worden op zondag 16 april afgesloten met een ochtend vol super leuke workshops, onder andere van Noortje Klinkenberg (lid van de wereldberoemde dansgroep Oxygen én oud lid van Tutta Musica) én een mini-optreden voor alle ouders. Meedoen kost 10 euro per kind, inclusief de workshop en het optreden.

Praktische informatie

  • De lessen vinden plaats op 23 maart, 30 maart ‘en 6 april
  • Leerlingen uit groep 3 t/m 5 zingen van 18.00 tot 19.00 uur
  • Leerlingen uit groep 6 en 7 zingen van 19.00 tot 20.00 uur
  • Leerlingen uit groep 8 en het voortgezet onderwijs zingen van 20.00 tut 21.00 uur
  • De workshop vindt voor alle deelnemers plaats op zondag 16 april; praktische informatie hierover volgt na inschrijving
  • Locatie: Kunderhoes (Hogeweg 74, Voerendaal)

Kosten

Deelname aan de lenteweken (inclusief de workshop en het mini optreden) kost 10 euro. Informatie over de betaling volgt na inschrijving.

 

Aanmelden

Ja, ik doe mee aan de Tutta Musica lenteweken!

Geselecteerde waarde: 0