Tutta Musica Voerendaal is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot koor met jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 25 jaar. Tutta Musica zingt veel pop- en musicalliedjes, maar ook andere muzikale uitdagingen gaan we graag aan. Plezier in het zingen staat bij het koor voorop, maar we besteden ook veel aandacht aan een goede zangtechniek en zingen meestal meerstemmig. En steeds vaker wordt ook gewerkt met een choreografie en gaan bewegen en zingen hand in hand tijdens de repetities en optredens.

Tutta ’21

Ben je de jeugdkoren ontgroeid, maar wil je toch graag blijven zingen? Dat kan bij ons ook.
In september 2021 is de nieuwe groep ‘Tutta ’21 gestart. Deze groep is voor leden van 18 jaar en ouder verzorgt een divers en uitdagend repertoire.

 

Tutta Mamma

Jeugdkoor Tutta Musica is een begrip in Voerendaal en wijde omgeving. Maar zingen is niet alleen leuk voor kinderen. Eind 2015 werd het idee van enkele moeders om ook de ouders (weer) te laten zingen werkelijkheid: Tutta Mamma werd opgericht. Het initiatief blijkt een schot in de roos, want het koor telt inmiddels ruim 30 leden en zijn het niet meer alleen moeders van leden van het Jeugdkoor. Ook andere ‘moeders’ hebben de weg naar dit nieuwe koor weten te vinden.

Met de intentie ‘singing just for fun’ wordt wekelijks met veel plezier gezongen in een ongedwongen en ontspannen sfeer!  En…. het klinkt ook nog leuk! Een gezellige, gezonde hobby en leerzame hobby, want naast gezelligheid wordt ook flink gewerkt aan een goede zangtechniek.

 

Zin om ook mee te doen?! Je bent van harte welkom!